Meditació


meditacion_grupoLa meditació és un estat natural de la ment humana relaxada, oberta, alerta… La pràctica de la meditació s’ha ensenyat durant més de 2.500 anys com a vehicle per adonar-se de la bellesa i la màgia del món ordinari sense agressió o manipulació…

Les ensenyances del Budisme Shambhala subratllen el potencial d’il·luminació inherent a tota situació o estat d’ànim. A través de la disciplina, la gentilesa i el sentit de l’ humor es convida a la persona practicant a deixar anar les emocions conflictives i a despertar.

La meditació de l’atenció plena i l’adonar-se és la base de tot el que fem als grups de Meditació de Shambhala. Aquesta pràctica antiga d’auto- descobriment té les seves arrels en la premissa simple però revolucionària de que tot ésser humà té la capacitat de cultivar l’estabilitat, la claredat i la força inherents a la ment amb la finalitat d’estar més despert i desenvolupar la compassió i el coneixement necessaris per a cuidar-se i cuidar el món de manera genuïna.

Sobre la instrucció de meditació

Oferim instrucció de meditació gratuïta a qui la sol·liciti. Anomenem instrucció de meditació al fet que una persona del grup t’explica què fem mentre seiem al coixí, en el sentit de com treballem amb la nostra ment (la part que podem dir més tècnica) i de la intenció que té la pràctica de la meditació.