Oferim

Meditació

La meditació és un estat natural de la ment humana relaxada, oberta, alerta… La pràctica de la meditació s’ha ensenyat durant més de 2.500 anys com a vehicle per adonar-se de la bellesa i la màgia del món ordinari sense agressió o manipulació…
Llegir més »

La Via de Shambhala

El programa de la Via de Shambhala és una formació complerta de pràctiques i ensenyances autèntiques de meditació. Aquesta sèrie de tallers, cursos i intensius de cap de setmana (l’Aprenentatge Shambhala) és un compendi experimental de pràctiques de meditació, ensenyances de saviesa, arts contemplatives i disciplines físiques arrelades a les tradicions ancestrals de Shambhala i del Budisme tibetà vajrayana.
Llegir més »

Arts contemplatives

Les arts contemplatives comprenen una sèrie de disciplines i activitats seculars, com ara els arranjaments florals i la fotografia, que integren l’art i la cultura amb la vida quotidiana. Cadascuna d’aquestes disciplines representa un veritable camí contemplatiu; juntes, aporten bellesa, vivacitat i saviesa a la nostra vida i a la nostra cultura.
Llegir més »

espacio_cos